Self- Portrait 2010

Ylli Haruni

|

#735 of 784

|

Self- Portrait 2010 Painting

More from Ylli Haruni

View Profile  |  Search

 

Comments

Post a Comment

Niagara Falls, NY - United States

Thank you very much Vivian!

Mosman, NS - Australia

Wonderful self-portrait, Ylli.....great painterly brushstrokes, fine representation..........compliments........Vivian

Fier, 44 - Albania

Pershendetje profesor Ylli! Jam nje ish nxenesi juaj ne vitet 89-90 gjithashtu dhe patrioti juaj dhe ndihem shume krenar per kete. Punimet e tua jane mahnitese, une i admiroj pa mase! Urime! Gjithe te mirat ju uroj nga zemra! Dashnor Kullolli!

Ylli Haruni replied:

Pershendetje Dashnor! Me behet qefi te shoh qe je mire dhe faleminderit shume per vleresimin e puneve te mia! Do te deshiroje te dija me shume per ty dhe angazhimet artistike. Te uroj te gjithe te mirat ty dhe gjithe te dashurev te tuaj! Ylli Haruni www.haruniart.com ylli1952@hotmail.com

Bhopal, Ma - India

fantastic art work

Ylli Haruni replied:

Thank you Dinesh! Kind regards!

Redwood City, CA - United States

Absolutely wonderful.

Ylli Haruni replied:

Thanks a lot Erica!

Miami, FL - United States

I like your self-portrait...It is very well done as is all of your paintings!

Ylli Haruni replied:

Thank you very much!

Encampment, WY - United States

Your paintings are beautiful -- I like your style!!!

Ylli Haruni replied:

Thank you very much!

Post a Comment