Return to Main Discussion Page

Discussion

Main Menu | Search Discussions

Search Discussions

 
 

EricaMaxine Price

5 Months Ago

Problem With Faa?

When I click on the first picture I have, it shows but will not go to the next picture when I click on next. I also noticed that it says picture 1 of ___.

Usually it will say 1 of 1500.

Any ideas?


PS Galleries are fine it's just the main pictures.

Reply Order

Post Reply
 

Wendy J St Christopher

5 Months Ago

Hi, EricaMaxine,

I checked your Images tab, and then my own. Everything seems to be working fine from over here!

 

Andrew Pacheco

5 Months Ago

Try again, I just checked your images tab too. Everything seems to be working fine now. :)

 

JC Findley

5 Months Ago

When you first upload an image and it hasn't been indexed by the search yet that sometimes happens. Was it a new upload?

 

EricaMaxine Price

5 Months Ago

Yes it was a new picture, and it's ok now. Thanks all for your help. :-)

 

Kevin OConnell

5 Months Ago

I wondered anout that with images I edited and replaced as well, like my Chicago-Jay Pritzker Pavilion Print. It shows the new pic then when you click its the old pic. Also when I signed out and check the old image is shown, and it was changed over a week ago

 

Bill Cannon

5 Months Ago

I'm getting the same thing. If I go to any image in my gallery and click next it takes me to my first image that I uploaded last night. Then if I click next it will not leave this image.......

 

Bill Cannon

5 Months Ago

So is this bug being worked on? This is only happening with the FAA site and not the Artist Website........

 

Lynn Bauer

5 Months Ago

I've been having that, too. I've reported it in the bug thread...and, I'm not the only one. It's only happened to me in the past 2 or 3 days, but someone else posted that it's been 2 or 3 months for them.

 

This discussion is closed.