Today's Featured Artist: Michael Godard

Transform your photos into one-of-a-kind, hand painted masterpieces!

 

MOSTRA ART JOVE - INAUGURACIO FEBRER 2013 - GALERIA MATARO BARCELONA

Posted by: Arte Venezia

Event #: 1 of 207 : Nationwide Events

Previous Next View All
MOSTRA ART JOVE - INAUGURACIO FEBRER 2013 - GALERIA MATARO BARCELONA

MOSTRA ART JOVE - INAUGURACIO FEBRER 2013 - GALERIA MATARO BARCELONA

Un NàuFraG A VeNèCia - Noemí Carrau Gual
Del 21 febrer al 7 d'abril 2013


Estimat nàufrag,

Aquest és un espai dedicat als somiadors en el qual he volgut compartir el meu viatge amb tots aquells que saben descobrir la màgia de les petites coses i viuen creant nous horitzons.

“Un NàuFRag a VeNèCia” és una exposició itinerant que es va inaugurar l’any 2012 a Venècia i després a la meva ciutat natal, Vilassar de Mar. Ara, en el 2013 continua a Mataró. Els protagonistes de la mostra són Venècia, la Nit i els Somnis. El món oníric sempre m’ha fascinat i ha sigut la principal font de recerca i d’inspiració en la meva activitat artística.

Venècia és una sirena que, amb el seu cant de Llibertat, convida les ànimes errants a naufragar en el temps i, a poc a poc, alimenta el desig d’abastar realitats impossibles. És per això que dedico aquesta mostra a la ciutat de la boira i, en especial, a San Cassian, una petita plaça situada en el cor de Venècia, on ara fa 4 anys va començar aquesta gran aventura.

Sota la llum dels estels, he construït una nau amb veles de somnis amb un pessic de màgia veneciana, on cada element és una finestra oberta al món oníric. Un espai de diàleg amb les imatges i les sensacions que transmeten.

La mostra presenta dibuixos, fotografies i llibres d’artista a través d’una atmosfera molt suggestiva i rica de detalls que ha estat especialment dissenyada per Orgia dei Sensi.

L’Art parla el llenguatge secret de les emocions, captura l’ull i també l’esperit. Ens atrapa com l’última escena d’una pel·lícula i ens pertany durant uns quants segons, com el sabor agredolç de la xocolata. Són colors i experiències viscudes que, molt sovint, escriuen les pàgines més boniques de la nostra història.

Com a contrast en relació als meus dibuixos de caràcter surrealista, l’exposició presenta per primera vegada les excepcionals i úniques imatges del fotògraf alemany Matthias Scholz - www.photography.sognare-venezia.net

Som dos nàufrags compartint diferents mirades envers una ciutat que ens ha acollit com una mare amb les seves mans d‘aigua.

Venècia ha estat el punt de trobada del nostre viatge, així doncs, aprendrem a descobrir i estimar aquest lloc, fins que la ciutat continuï estimulant la nostra Fantasia.

Des d’ingràvides terres venecianes, llancem un missatge d’esperança a tots els nàufrags que han escollit fer-se a la mar en plena nit i sense carta de navegació, seguint l’extraordinària Ruta dels Somnis.

Bon viatge!!
Noemí Carrau Gual

La mostra està oberta:
De dimarts a dissabte feiners de 17:30 a 20:30h
Diumenges i festius d'11:30 a 13:30h i de 18:30 a 20:30h

www.nacasona.net

Location

Ateneu Caixa Laietana

Mataro, Barcelona

Date

February 21st, 2013 - Thursday

6:30 PM - 8:30 PM

April 7th, 2013 - Sunday

6:30 PM - 8:30 PM

Registration Information

Registration is NOT Required

Event Coordinator

Noemi Carrau

Artista

arteventi - at - nacasona.net