Today's Featured Artist: Michael Godard

Transform your photos into one-of-a-kind, hand painted masterpieces!

 

|

Self- Portrait 2010 Painting by Ylli Haruni

Self- Portrait 2010 is a painting by Ylli Haruni which was uploaded on September 13th, 2010.

More from Ylli Haruni

View Profile  |  Search

 

Comments (7)

Post a Comment

Thank you very much Vivian!

Pershendetje profesor Ylli! Jam nje ish nxenesi juaj ne vitet 89-90 gjithashtu dhe patrioti juaj dhe ndihem shume krenar per kete. Punimet e tua jane mahnitese, une i admiroj pa mase! Urime! Gjithe te mirat ju uroj nga zemra! Dashnor Kullolli!

Ylli Haruni replied:

Pershendetje Dashnor! Me behet qefi te shoh qe je mire dhe faleminderit shume per vleresimin e puneve te mia! Do te deshiroje te dija me shume per ty dhe angazhimet artistike. Te uroj te gjithe te mirat ty dhe gjithe te dashurev te tuaj! Ylli Haruni www.haruniart.com ylli1952@hotmail.com

fantastic art work

Ylli Haruni replied:

Thank you Dinesh! Kind regards!

I like your self-portrait...It is very well done as is all of your paintings!

Ylli Haruni replied:

Thank you very much!

Your paintings are beautiful -- I like your style!!!

Ylli Haruni replied:

Thank you very much!